www.KulturForUnge.dk: De bedste bogblogs

For nylig er jeg blevet gjort opmærksom på et spændende site, www.kulturforunge.dk, hvor en gruppe frivillige arbejder med formidling af kultur og kulturtilbud til unge. Kultur for unge har netop lavet en top 5 over de bedste bogblogs i 2012 blandt 23 forskellige skrevet af unge bloggere. Alle 23 blogs har fået lidt god konstruktiv kritik med på vejen (heriblandt min egen blog), og det betyder altså rigtig meget at få inputs udefra, så man en gang imellem kommer ud af osteklokken. Stor tak for det!

Hvis I er interesseret i litteratur, så smut lige forbi siden og se på nogle af de mange fantastiske bogblogs skrevet af dygtige unge bloggere. Der er massere af anmeldelser og interessante perspektiver på litteratur – og ikke mindst tonsvis af inspiration til os, der blogger om bøger.

På www.kulturforunge.dk kan I også finde en masse boganmeldelser, der er skrevet af unge selv, så man ikke kun er overladt til de professionelle anmeldelser, man kan finde i de store aviser. Det betyder, at man som ung kan få indblik i kultur fra andre unges perspektiv – en ret vigtig præmis kan man sige, hvis man skal vække interessen for bøger, film, musik og teater.

www.kulturforunge.dk

 

 

Share Button

Related posts:

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*